23 February 2011

NaS' LeTTeRs

Syahadan


fuhh...brader yang sangat gempak punya turn...ni salah satu blog yang kira bersaing gak dengan aku ni...blog Nas...memperjuangkan stail sharing info dan ada gak sikit-sikit cerita pasal dia, blog ni boleh dikatakan blog yang ada bagi input walaupun entri dia tu kengkadang kita tengok macam remeh temeh...lagipun Nas ni ada kreativiti dan identiti yang tersendiri masa menulis...dan dia jugak la antara blogger yang tak putus-putus suruh aku bubuh gambor kat GB walaupun aku banyak kali refuse...haha...rilex bai..memang perangai aku sesekali baru aku upload gambor...sebab broadband ni ko faham jek la...kan?nak search pun berzaman...

ok..sebelum aku menyimpang jauh, kita terus jek review appearance dia...Nas ni memang jenis yang berpegang pada stail simple dan easy kot dalam appearance blog dia...dengan background kaler biru langit, digabungkan dengan tajuk blog tanpa header gambo yang pelik-pelik(ni sekaligus kurangkan masa load...bijak kan?), perasaan kita bila masuk blog dia memang tenang dan tak rasa serabut...sangat chill jek...just kalo nak tegur pasal appearance ni, aku just nak cakap aku terganggu dengan burung tu nas..selalu ganggu view aku nak baca...sebab asal tengah baca jek, bila dia terbang aku pun sibuk ikut tengok dia terbang pergi mana...owh...mungkin tu masalah aku yang senang teralih perhatian...hehe...walaupun aku sangat bencikan kaler biru(ni serius...tak main-main), tapi aku boleh maafkan kaler biru kat blog nas ni...sebab nampak bersih dan simple..jadik, ko memang sure sorang yang bijak nas..hihi...

stail penulisan pulak, nas ni sorang blogger lelaki...so korang fahamla stail penulisan dia cemana...ikut suka jiwa jek nak tulis cemana...tapi bezanya, nas ni stail penulisan dia takdela terus tulis jek..dia lebih kurang macam nabilah versi jantan...powerful writer, humble dan selalu keluorkan idea yang bernas...walaupun stail dia menulis takdela sampai rasa macam baca majalah, tapi blog dia memang penuh dengan pengisian...even entri dia yang kengakadang tak panjang mana tu ada input yang sangat mampat...macam baca satu entri yang panjang dua tiga hasta...sebab tula aku tak terkejut kalo blog nas ni komen dia boleh jejak 50, 60 tanpa fikir-fikir sangat pun...sangat terer...bab ni memang aku salute ko bro...aku pun kalah...hihi...

dari layanan dalam blog lak cemana??tadi kan aku dah cakap dalam blog dia kengkadang jejak 50, 60 komen..tapi korang percaya tak kalo aku cakap dia tak pernah miss reply back dan layan apa yang korang komen kat dia...sebab tu aku letakkan dia ni macam nabilah versi jantan...dan komen yang dia reply pun buat masa ni takde yang bentuk butthurt gila babi..semuanya dalam keadaan terkawal dan kalo ada argument pun dia tepis dengan sangat bergaya...jadik, aku mengaku ko lagi terer dari aku nas..amcam??huhu...owh...terlupa...nas ni aku taktau frekuensi sama ada dia akan pergi kat blog korang kalo korang komen blog dia atau tak...tapi kalo aku jadik dia, kalo ada masa terluang, aku tetap akan pergi jenguk blog tu..paling teruk pun jadik silent reader dan follow secara private...boleh kan??hihi...

KeratSenget: Nas adalah antara blogger lelaki yang aku salute...sebab dia sentiasa membuktikan yang budak laki ni bukan semuanya ganas...banyak gak yang bertindak menggunakan kepala hotak...betul tak nas??kalo korang berminat nak join nas, pergila klik gambor kat atas tu...

2 comments:

d_tieah said...

Sayang nas jugakkk, boleh?
Ke ade awek nak tikam aku??????
Hahahaha..
Aku setuju sangat bila mana masuk blog nas mesti dah berpuluh komen..
Teringin owh nak jadi pengomen 1st..

Entry Terbaru: Encik Facebook Saya Banyak Skandal

Along Tapa said...

d tieah

kan??even kat blog aku, orang siap tak yah nak berebut2 nak jadik first...sure dapat jadik yang first punya..haha...