29 December 2011

Boney M - By the river of Babylon

Syahadan

Lagu ni memang catchy...dan aku tak faham kenapa lagu zaman 70an, 80an, muzik diorang sume catchy-catchy cenggini...sampai aku rasa macam nak joget sambil bergolek-golek jek...
Kerat Senget: sape kata lagu dan vokal based on rupa? tengok lagu ni..takleh keluor dari otak dowh....

28 December 2011

Louis Armstrong -berus gigi

Syahadan

apakah ini video...sangat kurang hajor dan buat aku tergelak....bengong betul...

Kerat Senget: Aku rasa la...mamat yang buat ni memang stoned la...hahaha

05 December 2011

Ini stage performance yang cool...

Syahadan

Ni klip dari cerita Masquarade yang pernah ditayangkan kat TV3 dulu...dan aku rasa video ni boleh mengajor props manager untuk seni teater kat Malaysia ni yang diorang boleh buat satu teater yang gempak dengan persediaan props yang betul...tak payah super CGI pun....dan peringatan gak...props bukan semestinya digunakan sebagai satu benda yang statik jek...sebab props pun sebahagian daripada jalan cerita gak...layan jek la...

video

Kerat Senget: leceh nak update KS ni kalau pakai broadband...kopak duit aku....