21 February 2011

Apa Kata Hati

Syahadan


sampai gak akhirnya kat blog yang satu ni...memang aku cuak nak review ni...ni pun salah sorang orang kuat yang menyokong aku dalam dunia blogging ni...Cik Nabilah dengan blog dia apa kata hati...blog dia ni satu-satunya blog yang dah ada domain kot dalam list aku...sangat cepat meningkat..setaraf dengan teknik penulisan dia yang penuh stail...bak kata orang...macam ada watermark la dalam penulisan dia...asal kita baca jek, kita tau...ni stail nabilah...serius...sangat gempak...

kita terus jek lompat pada appearance dia...aku follow blog nabilah ni semenjak dia still guna blogspot.com lagi..tapi sekarang dah guna .com...dan nila template dia dari start dia tukor ada domain sendiri..sangat simple, nice dan tak membebankan..memang nampak usaha nabilah nak memberikan kemudahan pada pengunjung blog dia...dan dia memang sentiasa akan bertanya pada pengunjung dia asal dia nak buat perubahan pada blog dia...termasuk pemilihan header dan banner dia dulu...peminat bentuk hati(mungkin ada kena mengena dengan nama blog dia) yang tegar dan tak pernah kedekut tak kirala ilmu ataupun appreciation pada setiap pengunjung blog dia ni...seriously nabilah..nak dapat sorang blogger yang gempak tapi humble macam ko ni memang sangat rare...

stail penulisan, tak boleh nak komen..memang cukup kemas dan padat...kalo kita baca entry dia ni macam sebuah karangan yang dah ditulis dalam bentuk rangka dan direview berpuluh kali sebelum dia post....memang sangat teliti dan menarik kalo nak baca...even masa aku baca setiap entry dia pun terasa macam baca satu artikel dari majalah yang terkenal..ni pujian ikhlas dari aku nabilah...kenapala geng-geng penulis Malaysia taknak ambik ko kije dengan diorang...sebab stail penulisan ko ni memang macam gem yang berharga tau...topik yang nabilah utarakan, macam-macam..ada penceritaan kehidupan, ada kongsian hati, ada jugak tips untuk blogger atau untuk apa-apa..tak lupa gak review masakan yang memang mencabor nafsu makan aku...dan sebab tu aku kata kalo baca blog nabilah ni macam baca majalah..full of information...sangat double thumbs up....

dari segi layanan pulak cemana?layanan kat blog nabilah ni memang tak pernah menghampakan...dia memang akan cuba untuk layan setiap orang yang komen entri dia..format layanan dia, arini dia post entri, esok dia reply setiap komen pengomen...dan aku boleh letakkan tu sebagai identiti nabilah...tak lupa gak..nabilah ni antara bloggers yang concern dengan blogger yang berkunjung kat blog dia...sebab sepanjang ingatan aku, dia tak putus komen entri aku kat GB(kecuali hari Ahad sebab dia cuti)...dan untuk blog ni, aku bagi standing ovation..highest gratitude yang aku boleh bagi...tahniah nabilah and keep up the good work...

keratsenget: kalo Tieah aku letak dia macam Oprah Winfrey, Nabilah ni aku anggap dia macam Martha Stewart...bijak, kreatif, stail berprotokol dan memang berpengaruh...

6 comments:

nabilah_2908 said...

erm..panas rasa muka ni bila baca review ini...

thnks En Along... (^_^)

lalink7 said...

absolutely i'm agree with u Along Tapa..she's awesome..

aque said...

hehheh tu la sebab ite pown suke masuk blog Apa Kata Hati nie...

:)

d_tieah said...

Asal ade nama aku lak kat situ??????????????????? *kejam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesti sekarang ko tengah kaji blog aku kan long?
Hahahaha.. Ya ya ya, susah nak tulis, aku faham..
Ngeee.. :)


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

Along Tapa said...

nabilah

kenapa panas ek muka tu??hihi..kongratz tu u actually..



lalink7

kan??memang awesome gila...kalo nak buat contoh, nabilah ni memang contoh terbaik...

Along Tapa said...

aque

tula...memang jarang nak ada blogger yang betul2 komited dan konsisten macam nabilah ni kan??


d tieah

aku tak kaji blog ko tieah..tapi entri ko tu dah siap dah...tunggu time jek bila keluor..amcam??takut tak??hihi...