27 November 2012

Roslan Madun - Lemak Manis

Syahadan

lepas dah berapa lama aku tak update blog ni, arini aku nak share kat korang satu lagu yang buat aku naik gila mendengornya beberapa bulan ni....takdela aku kata lagu ni memang mabeles ke apa ke....tapi tiap kali aku dengor lagu ni jek, secara tetiba jek mood aku yang cam agak moody boleh jadik ceria...sape yang patut bertanggungjawab tu??jadik, korang dengor la ek....


'
Kerat Senget: "Lemak manis ala amboi amboi... santan kelapa ala amboi amboi...
                          Ku pandangla manis ala amboi amboi...anak siapa....."
macam catchy gila lak ayat tu...

1 comment:

Afiq Ryunosuke said...

Nice~~
memang ambo mencari2 lagu2 lama camgini~~