15 May 2011

Aku penat....

Syahadan

aku penat nak update KS....so apa korang rasa aku patut buat kat KS ni???

  1. delete
  2. ubah genre
  3. bior senyap cam skang
  4. carik partner yang boleh dipercayai....
seriously aku rasa aku dah abandon KS ni gila-gila babeng...sian korang....

Kerat Senget: aku serious....

8 comments:

fiezah91 said...

hahaha.dah penat lak ko uruskan ks ni ek long.. aku rasa ko biarkan senyap dlu la.hahaha..kot lps ni ko rajin balik

Along Tapa said...

fiezah91

huhu...mungkinla...tapi nak datang rajin cemana...yang lagi dua tu pun dah buat aku tak cukup tangan...huhu...

Kaa Dabri said...

aku vote utk nombor 4 ! HAHA :D

Along Tapa said...

Kaa Dabri

haha...sape??iwan??jadik obefiend blog ni kang...

Mohd Shukri Fadzillah said...

ala.. x sah delete... "vacation leave" je.

Along Tapa said...

MOhd Shukri Fadzillah

huish...macam pujukan rayuan jek tu...tak dapat nak tolak lak rasanya...hihi...

h A n Y S said...

ha'ah, lama ko abandoned KS, sian KS..haha~
kalau ko rasa 'nak buang sayang, tak buang seksa', aku cadangkan ambik point 4! the more, the merrier kot~ (tp takmo lah more sgt..)

Along Tapa said...

hAnYS

huhu...aku ada terpikir gak hanys...tapi nak carik yang betul2 reliable tu yang payah tu...tak masal jek aku kena buang dari admin kang....huhu...