05 December 2011

Ini stage performance yang cool...

Syahadan

Ni klip dari cerita Masquarade yang pernah ditayangkan kat TV3 dulu...dan aku rasa video ni boleh mengajor props manager untuk seni teater kat Malaysia ni yang diorang boleh buat satu teater yang gempak dengan persediaan props yang betul...tak payah super CGI pun....dan peringatan gak...props bukan semestinya digunakan sebagai satu benda yang statik jek...sebab props pun sebahagian daripada jalan cerita gak...layan jek la...

video

Kerat Senget: leceh nak update KS ni kalau pakai broadband...kopak duit aku....

No comments: