09 November 2011

Menang 1,000,000 dengan penuh gaya

Syahadan

well...video ni memang dah agak lama dah kot kiranya...tapi aku still rasa cam best gak video ni...memang takde cara lain nak menunjukkan betapa konfidennya dia nak menang a million selain dengan cara ni...serius John Carpenter ni menang Who wants to be a millionaire dengan cara yang sangat cool dan bergaya...tak caya korang tengok la...

Kerat Senget: seriously video ni memang fucked up....korang tak rasa cenggitu ke?

3 comments:

Abang Jonni said...

huhuhu... konfiden gila ah...

Along Tapa said...

Abang Jonni

ko masa kalo menang moto pun mesti berlagak cool gak kan??kan??

Afiq Ryunosuke said...

hebat....
call bapak dia nk bgtau yg dia menang 1 juta dollar je....
kool habis....