21 June 2011

Mencarik partner KS...

Syahadan

selepas aku berfikir panjang, aku dah ambik keputusan nak bukak KS ni untuk dikongsi bersama-sama dengan 2 orang lagi untuk menjadik admin kat KS ni...dan secara automatiknya, format KS akan bertukor dari blog yang semata-mata review blog kepada blog yang bercerita pasal blogosphera secara keseluruhannya...so, aku bukak application pada sesapa yang berminat nak join admin untuk KS ni....ok??cara-cara dia?

  1. hantorkan satu email menggunakan email yang korang nak gunakan untuk jadik admin kat KS ni...dan sertakan beberapa perkara yang aku akan pointkan kat dalam point seterusnya ni ek...
  2. Ceritakan skop yang korang nak cover kat dalam KS ni...cam contohnya korang nak bagi tutorial ke, nak buat review ke, korang nak cerita pasal isu semasa blog ke....pilihan skop korang tak tertakluk pada berapa bilangan...tapi sekurang-kurangnya kenala ada satu...ye tak??
  3. pastu bagi link blog utama korang untuk aku evaluate stail penulisan korang...yela...kena la tengok gak potensi korang cemana kan....
cukupla tu...so bagi sesiapa yang berminat, korang boleh la hantor email tu kat sini: "mus_jebat@yahoo.com" ...tolongla sebor-seborkan ek...

keratsenget: ni aku duduk terfikir lak....sampai bila aku nak open ni ek....hmmmm....okeh...aku bagi tarikh tutup dia sampai 19 Julai ni ek....bagi korang masa nak fikir dalam-dalam....

2 comments:

h A n Y S said...

hmm..menarik! As aku mentioned sebelum ni pasal review blog2 menarik kat blog aku yg tak di review2 lagi, plus resepi2 yg aku nak share kat blog tak dikongsikan lagi,and tempat2 makan menarik yg aku nak share kat blog pon tak d buat lagi,kononnya semua ni nak buat kat blog lain lah konon..
Tapi, kalau dah share blog mcm ni kena ada full commitment kan long? blog aku sendri pon aku x jenguk slalu..

Along Tapa said...

hAnYS

tu mungkin gak dowh...sebab aku sendiri pun kengkadang abandon KS ni...sampai mendadak jatuh trafik dia...